CROGBRGERITA

Apartmani Moratto Umag, Istra, Hrvatska

Apartmani Moratto Đuba, Umag, Istra, HrvatskaApartmani Moratto Đuba, Umag, Istra, HrvatskaApartmani Moratto Đuba, Umag, Istra, Hrvatska

Mirnoća istarskih polja na par koraka od mora . Apartmani Moratto Umag nude odmor između zelenila i cvijeća, u potpunoj slobodi uz lijepi bazen za skokove u vodu odraslih i djece. Ima sedam apartmana koji se nalaze na 2 km od centra Umaga, prvog grada na Jadranskom moru ulazeći u Hrvatsku, opkoljena velikom livadom (6500 m2 zemljišta) omeđenom maslinama.

Apartmani Moratto se nalaze u sklopu velike seljačke kuće naših djedova. Radi se o tipičnom rekonstruiranom istarskom zdanju zadržavajući obiteljski seoski stil. Natkriveno parkiralište smješteno je tik izvan ograde posjeda, kao i novo park-igralište za djecu, a u neposrednoj blizini apartmana na raspolaganju je taverna s posebnom kuhinjom za grupne večere.

Morska obala s velikim kamenim stijenama i malim šljunkovitim plažama dostupna je pješke budući je udaljena tek petstotinjak metara od apartmana. Oko apartmana se nalaze  stol za stolni tenis i roštilj a na raspolaganju je i taverna s posebnom kuhinjom za grupne večere.
 
Zgrada se nalazi na trasi biciklističke staze kroz Istru, te na taj način moguće je krenuti iz samog mjesta i na povratku odložiti bicikl u našu veliku garažu opskrbljenu opremom za pranje.

Za vašu redovnu opskrbu, na udaljenosti od 700 m nalazi se prodavaonica, a na 1,7 km veliki opskrbi centar.

CJENIK