Apartmani

Mirnoća istarskih polja na par koraka od mora . Apartmani Moratto Umag nude odmor između zelenila i cvijeća, u potpunoj slobodi uz lijepi bazen za skokove u vodu odraslih i djece. Ima sedam apartmana koji se nalaze na 2 km od centra Umaga, prvog grada na Jadranskom moru ulazeći u Hrvatsku, opkoljena velikom livadom (6500 m2 zemljišta) omeđenom maslinama.

Apartmani Moratto se nalaze u sklopu velike seljačke kuće naših djedova. Radi se o tipičnom rekonstruiranom istarskom zdanju zadržavajući obiteljski seoski stil. Natkriveno parkiralište smješteno je tik izvan ograde posjeda, kao i novo park-igralište za djecu, a u neposrednoj blizini apartmana na raspolaganju je taverna s posebnom kuhinjom za grupne večere.

Morska obala s velikim kamenim stijenama i malim šljunkovitim plažama dostupna je pješke budući je udaljena tek petstotinjak metara od apartmana. Oko apartmana se nalaze  stol za stolni tenis i roštilj a na raspolaganju je i taverna s posebnom kuhinjom za grupne večere.

Zgrada se nalazi na trasi biciklističke staze kroz Istru, te na taj način moguće je krenuti iz samog mjesta i na povratku odložiti bicikl u našu veliku garažu opskrbljenu opremom za pranje. Za vašu redovnu opskrbu, na udaljenosti od 700 m nalazi se prodavaonica, a na 1,7 km veliki opskrbi centar.

Apartmani Moratto pružaju idealan odmor u Umagu u 7 apartmana od po 45 m2 približno, četiri u prizemlju i tri na katu. Svi apartmani se sastoje od kuhinje, kupatila, sale za ručavanje - dnevnog boravka, bračne sobe i manje sobe s dva kreveta, i svi apartmani imaju pristup s terase na kojoj je moguće konzumirati hranu uz ugodan pogled na park.

Sala je prostrana, sa satelitskim TV i kaučom na razvlačenje. Sobice imaju dva jednoosobna kreveta: neki su spojivi, a neki na kat.

Dva susjedna apartmana na katu (br. 3. i 4.) primjereni su osobito za brojnije obitelji ili manje grupe (8 – 10 osoba)  koje žele zajedno jesti na terasi i na taj način imati zajednički prostor ali samostalnost u obitavanju. Za  vašu djecu na raspolaganju su i manji krevetići.

U sklopu smještajnog objekta nudimo uslugu iznajmljivanja e-bicikala i gumenjaka.Adresa

Giuba 19
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook
Instagram

2020@Copyright -  All right reserved. - Created by ProBiz